Opoja.net

Shabani (PDK): Dragashi është komunë që obligon koalicione

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Dragashit, Shaban Shabani, i cili është edhe kryetar aktual i kësaj komune, tha se angazhimi dhe puna e deritanishme është arsye se pse e kërkojnë edhe një mandat qeverisës.

Ai tha se prioritetet e tyre janë hartuar në bazë të kërkesave të qytetarëve të Dragashit.

58
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Ndërsa, sa i përket koalicioneve, Shabani tha se Dragashi është komunë që obligon të ketë koalicion mes partive.

Sa i përket projektit për ujë të pijshëm, i pari i Dragashit tha se ky është projekti më madhor i kësaj komune, por që kjo çështje është peng si rezultat i vendimeve të komisionit dhe të ankesave të operatorëve ekonomikë dhe të OSHP-së.

“Unë me vullnetin tim këtë lëndë e kam çuar deri në gjykatë dhe kjo lëndë është trajtuar edhe në agjencinë anti-korrupsion kjo lëndë është trajtuar edhe nga Prokuroria e Shtetit”, është shprehur Shabani në “Edicioni Zgjedhor në Klan Kosova.

Ndërsa, sa i përket shëndetësisë, Shabani tha se janë blerë katër auto-ambulanca dhe do të vazhdojë mbështetja financiare e pacientëve që janë me dializë, kancer e sëmundje të tjera

“Në shëndetësi do të vazhdojmë me mirëmbajtje të objekteve shëndetësore, furnizimin me bartna dhe material laboratorik. Do të ketë mbështetje financiare për pacientë me dializë, kancer dhe sëmundje të tjera. Kemi bërë furnizimin edhe me ambulanca të reja, ku katër janë bërë deri në këtë kohë”, është shprehur Shabani, njofton Klankosova.tv.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto