Opoja.net

Shkolla e aktrimit “iStar Academy” e drejtuar nga aktorja Teuta Krasniqi organizon “Kursin online të gjuhë shqipe” për fëmijët dhe të rriturit e Diasporës

Kultura
Shkolla e aktrimit “iStar Academy” e drejtuar nga aktorja Teuta Krasniqi organizon “Kursin online të gjuhë shqipe” për fëmijët dhe të rriturit e Diasporës

Me moton “Kur mësoni shqipen me ne, do të ndiheni si në atdhe!

Po ndodh për herë të parë Kosovë!

Shkolla e aktrimit “iStar Academy” e drejtuar nga aktorja e famshme shqiptare Teuta Krasniqi organzion “Kursin online të gjuhës shqipe” me profesorin Mentor Hajrizi, për fëmijët dhe për të rriturit e Diasporës.

Regjistrimi për këtë kurs ka filluar dhe numri i vendeve është i limituar! Opoja.net

Kryetari i komunës së Dragashit z. Shaban Shabani sot ka pritur gjysmëfinalisten e “Voice Kids Germany” – Rrezarta Bojaxhiu

Opoja.net

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net