Opoja.net

Shoqata “Jetimat” ndihmuan dy familje nga Dragashi (Foto)

Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”, gjatë ditës së sotme kanë ndarë ndihma për tri familje, dy nga Dragashi.

Një familje në qytetzën e Dragashit si dhe një familje në fshatin Zaplluxhe të Komunës së Dragashit, familja e tret ishte nga Prizreni.

“Gjetëm pleqë të lodhur nga pleqëria e nga varfëria, familje të rraskapitura nga skamja, Zoti ju ndihmoftë” u shprehën antarën e kësaj shoqate.

(Opoja.net)

 

547

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net