Opoja.net

Shqetësohen banorët e Opojës, kabllot qëndrojnë tre ditë për toke

Shqetësohen banorët e Opojës, kabllot qëndrojnë tre ditë për toke

Rruga kryesore që lidh dy fshatrat e komunës së Dragashit, Bresanën dhe Zgatarin është bërë pengesë për kalimin e veturave dhe rrezik për këmbësorët.

Kabllot e operatorëve kabllovik që shërbejnë në këtë zonë ka disa ditë që kanë rënë në tokë.

Sipas banorëve të asaj ane ka tre ditë që këto kabllo po qëndrojnë zvarrë në tokë duke penguar jo pakë qarkullimin e automjeteve dhe janë bërë rrezik edhe për banorët, sidomos fëmijët.

Ajo që e bënë më të rrezikshme këtë situatë është se ato qëndrojnë të varura mbi përçuesit e rrymës elektrike.

Kjo nuk është hera e parë që ndodhë një gjë e tillë, pasi që muaj më parë e njëjta situatë kishte qëndruar për rreth tre javë. /IndeksOnline/

 

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net