Opoja.net

Shtëpia e Kulturës në Dragash emërtohet me emrin e deshmorit “Abdurrahman Gërdellaj”

Lajme Opoja
Shtëpia e Kulturës në Dragash emërtohet me emrin e deshmorit “Abdurrahman Gërdellaj”

Shtëpia e Kulturës në Dragash nga tash e tutje do ta mbanë emrin e dëshmorit “Abdurrahman Gërdellaj”, urime familjës Gërdellaj dhe gjithë qytetarëve të komunës së Dragashit.

Dje më 27.11.2015, në Shtëpin e Kulturës në Dragash u vëndosë emërtimi i ri i kësaj qëndre me emrin e dëshmorit “Abdurrahman Gërdellaj” dhe nga tash e tutje kjo qëndër do ta mbajë këtë emër.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net