Opoja.net

Shtyllat elektrike rrezikojnë banorët të mbesin pa rrymë

Lajme Opoja
Shtyllat elektrike rrezikojnë banorët të mbesin pa rrymë

Një lexues i portalit “Opoja.net”, na ka dërguar fotografi ku shihet se disa shtylla elektrike janë gati të rrëzohen për tokë, mbi fshatin Pllavë. Sipas tij këto shtylla elektrike janë të tensionit të lartë që vinë prej fshatit Buqe dhe Brezne.

Shtyllat elektrike kanë mbetur pezull dhe janë gati të rrëzohen për toke, dhe se po shkakton rrezik për shumë banorë të fshatave në këtë zonë.

Banorët, thonë për Opoja.net, se duhet që sa më parë zyrtarët e KEDS-it të marrin masat e nevojshme, që mos të ndodhë ajo që ju ndodhi para disa jave duke mbetur me ditë të tëra pa rrymë.

Kryetari i BPSK: Qytetarët me padurim po e presin liberalizimin për të ikur nga vendi

Merlinda Guraj

Sot rinisin të reshurat, paralajmërohen vërshime të reja

Merlinda Guraj

Nuk kalon në KQZ rekomandimi për cerifikimin në pako të listave të partive politike

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net