Opoja.net

Skandal me mbeturinat në fshatin Zaplluxhe

Kjo gjendje është në lumin e fshatit Zaplluxhe, e shkaktuar nga banorët e fshatit të papërgjegjshëm.

Shumë banorë janë ankuar për këtë papastërti dhe presim reagim nga Komuna për t’i larguar mbeturinat.

 


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net