Opoja.net

Sot u zbardh Koritniku! Çdo stinë e ka bukurinë e vetë!

“Sot më 25 Shtator 2018 u zbardh Koritniku!
Çdo stinë e ka bukurinë e vetë!”, ky është postimi i fundit i biznesmenit nga Pllava, Burim Piraj.

Ju cekim se nga fshati Pllavë, bjeshka e Koritnikut duket shumë mirë, dhe banorët e këti fshati dhe fshatrave tjerë knaqen me këto bukuri.

248

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Ka shumë nga banorët që mezi presin ti viziotojë nga afër këto bukur, e ka edhe të tjerë që ende dalin nëpër bjeshkë për të punuar. /Opoja.net/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net