Opoja.net

Tafil Krasniqi, ushtrues detyre në Drejtorin e Arsimit në Dragash

Aktuale Opoja
Tafil Krasniqi, ushtrues detyre në Drejtorin e Arsimit në Dragash

Drejtori aktual i Drejtorisë komunale për Mbrojtje, Shpëtim dhe Shërbime Publike në Dragash, Tafil Krasniqi, është shtuar një drejtori shtesë, pasi është zgjedhur ushtrues detyre në drejotrin e Arsimit, derisa të zgjidhet drjetori i ri.

Kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi, tha për Portalin “Opoja.net” se ky emërim është bërë për shkak të shkarkimit të ish-drejtorit të Arsimit, Hajri Ramadani,  i cili disa muaj më parë është shpallur fajtor për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar me vendim të plotfuqishëm të organeve të gjyqësorit të Kosovës.

Ndërsa drejtori, Tafil Krasniqi, e konfirmoi emërtimin e tij në këtë detyrë, duke thënë se detyra që i është besuar nga Kryetari i Drgashit, do të kryej me nder dhe përgjigjshmëri, deri të zgjidhet drejtori i DA-së.

Kujtojmë se ish-drejtori, Hajri Ramadani, është dënuar nga Gjykata në Prizren, në dhjetor të vitit të kaluar, e cila e kishte dënuar Ramadanin me 1 vit burg me kusht, dënim i cili nuk do të ekzekutohet nëse brenda dy viteve nuk kryen tjetër vepër penale. Atij i ishte shqiptuar edhe një dënim plotësues për mosushtrim të funksioneve në administratën publike ose në shërbime publike në kohëzgjatje prej 2 viteve.

© Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Bresana gjatë “Orës Policore” (Foto)

Opoja.net

Dr.Nuridin Ahmeti: Dokumenti sekret austro-hungarez për Opojën dhe Lumën i 1913-tës

Opoja.net

Pas tre jave fillon muaji i shenjtë i Ramazanit

Opoja.net

Piraj: Unë s’mund të mbaj ‘Porsche’ e të mos i paguaj punëtorët

Opoja.net

Prej vendimit për kufizim të lëvizjes në Dragash është arrestuar vetëm një person për narkotikë

Opoja.net

Shoqata humanitare “Opoja” ndajnë 20 pako ushqimore për familjet nevojtare në trevën e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net