Opoja.net

Të rinjtë e Opojës gjejnë një mënyrë për të ikur nga telefonat – skijat (Video)

Të rinjtë e Opojës gjejnë një mënyrë për të ikur nga telefonat – skijat (Video)

Disa të rinj të fshatave të Opojës së Dragashit kanë shfrytëzuar borën për të larguar pak vëmendjen nga telefonat.

Kështu të rinjtë kanë postuar disa fotografi dhe video nëpër profilet e tyre në facebook, apo të ndonjë faqe në emër të fshatit të tyre.

Qendra e skijimit "Arxhena"Rinia e fshatit BlaçRinia e fshatit BlaçRinia e fshatit BlaçRinia e fshatit BlaçRinia e fshatit Pllajnik

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net