Opoja.net

Të shtunën do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende të Dragashit

Të shtunën do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende të Dragashit

Të shtunën do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende të Dragashit

KEDS-i, të premten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Ndërprerje rryme do të ketë edhe në Dragash, transmeton Opoja Sot, njoftimin e KEDS-it.

Më 09.12.2017 në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Dragashi II (Kodi:3036003) prej orës 11:00 – 11:30 dhe 15:30-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, KFORI, afariste: Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

NS 10/0.4 kV Dragashi 3 (Kodi:30036003005) prej orës 11:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e NS Sharri 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Dragashi.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net