Opoja.net

Trajnohen bletarët e Dragashit

Trajnohen bletarët e Dragashit

Në organizimin e Qendrës Informative Këshillimore për Bujqësi dhe Zhvillim Rural në Komunën e Dragashit, së bashku me ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përkatësisht Departamenti i Shërbimeve Këshillimore dhe Teknike, është mbajtur trajnimi për bletarët e Dragashit, shkruan Opoja Sot.

Trajnimi kishte për qëllim që t’i aftësoj bletarët lidhur me rritjen e bletëve, sëmundjet dhe trajtimi i tyre.

Projekti është duke u zbatuar nga Economic Support Group.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net