Opoja.net

Turizmi, kritikohen institucionet lokale të komunës së Dragashit

Aktuale Opoja

Kryetari  i NISMA Socialdemokrate në Dragash, njëkohësisht ligjerues universitar, Fatmir Halili, ka shprehur shqetësimin për mungesën e investimeve në turizëm pavarësisht resurseve që ka komuna e Dragashit.

Halili ka kritikuar institucionet lokale për orientimin e investimeve vetëm për interesat e grupit të caktuar dhe jo për të mirën e qytetarëve që jetojnë në këtë trevë.

Postimi i plotë i Halilit

Të nderuar miq,
Opoja është një nga trevat e Kosovës që ofron pamjet më të bukura në katër stinët e vitit.

Është për keqardhje mungesa e investimeve për të zhvilluar turizmin sezonal, që do të ishte shumë rentabil për qytetarët e kësaj treve.

Mundësit e vetme për të mos u zbrazur fshatrat e Opojës, mbetet zhvillimi i turizmit, dhe blegëtoria dhe bujqësia.

Mungesa e promovimit të bukurive natyrore, tregon qasjen që kanë institucionet lokale të komunës së Dragashit, dhe artikulimi i politikave lokale vetëm për interesat e grupit të caktuar dhe jo për të mirën e qytetarëve që jetojnë në këtë trevë.

Mos i humb

Organizohet Kampi Rinor në Dragash për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare

Opoja.net

Blegtoria si degë ekonomike dikur ishte jetike për opojanët

Opoja.net

Nxënësit nga Dragashi fitues të garave, po qëndrojnë në Shqipëri për kampet kreative

Opoja.net

Sot ka shkuar në amshim humanisti Reshit Beqiri

Opoja.net

Askush nga kandidatët e PDK-së nuk mbeti pa vota në Dragash (Lista)

Opoja.net

Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së, në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net