Opoja.net

Ujku i tërbuar shfaqet në hyrje të Dragashit (Foto)

Dragashi vazhdon të jetë zonë ku herë pas here shfaqen kafshët e egra.

Një ujk është parë sot tek lokacioni “Daire” në hyrje të Dragashit.

Banorët  kanë thënë se ujku ishte i tërbuar dhe se paraqet rrezik serioz për ta./indeksonline

65

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net