Opoja.net

Ujku në rrugën e fshatit Kosavë (Video)

Ujqit janë afruar në rrugët e fshatrave të Opojës, në stinën e dimrit si gjithmon duhet patur kujdes për shkak se ujqit ju afrohen fshatrave dhe ata mund ti shohim nëpër rrugë.

Gjatë ditës së sotme banori i fshatit Kosavë, Haxhi Kolloni, ka postuar një video në facebook ku shihet ujku pranë rrugës në hyrje të fshatit Kosavë.

546

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net