Opoja.net

UNICEF Innovations Lab Kosovo organizon punëtorinë UPSHIFT për të rinjtë e Prizrenit, Mamushës dhe Dragashit

Lajme Opoja
UNICEF Innovations Lab Kosovo organizon punëtorinë UPSHIFT për të rinjtë e Prizrenit, Mamushës dhe Dragashit

UNICEF Innovations Lab Kosovo, nga data 3 deri 5 shkurt 2017 në Hotel Amazona, organizon edicionin e 10-të të UPSHIFT: Punëtoria për Ndikim Social, përvojë treditore që u mëson 10 ekipeve të vajzave dhe djemve nga Prizreni, Mamusha dhe Dragashi se si t’i zgjidhin sfidat shoqërore dhe të kontribuojnë në komunitetin e tyre.

Të drejtë aplikimi kanë të rinjtë e Prizrenit, Dragashit dhe Mamushës, nga mosha 15 – 24 vjeç.

Afati i fundit për aplikim është deri më 26 janar 2017. /PrizrenPress.com/

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net