Opoja.net

Urimi i kryetarit Shaban Shabani me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Të dashur qytetarë, të nderuar besimtarë myslimanë,

Kjo festë e çmuar e Kurban Bajramit është festë e sakrificës e solidaritetit, faljes e mirëkuptimit, dashurisë e ndihmës mes njerëzve, vlera këto që burojnë nga feja islame.

Festat fetare te ne, e sidomos festat e bajramit, janë të shtresuara thellë në kulturën dhe traditën tonë, përmes së cilave tregohet kënaqësia shpirtërore për kryerjen e obligimeve hyjnor.

Si në asnjë festë tjetër, festa e bajramit shoqërohet me vizita tek familja, farefisnia e miqësia, gjë që duhet kultivuar e praktikuar.

Me hajr e mbarësi festa e Kurban Bajramit!

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend