Opoja.net

Vëllezerit Lecaj me video klip të ri kushtuar vellahut në gurbet (Video)

Gjatë këtyre ditëve të verës kemi promovime të ndryshme nga estrada jonë shqiptare, një video klip i ri vjen edhe nga vëllezërit Lecaj, i cili i kushtohet vëllahut në gurbet.

VEllezerit Lecaj-Vellaut ne gurbet Texti-Izet Rraci Muzika dhe aranzhimi-Naim Çukiçi-prostudio

65

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net