Opoja.net

Vëndim i KK Dragash, ndalohet therja e kafshëve në Bresanë

Një njoftim nga Kuvendi Kumunal në Dragash ka ardhur për festën e Fitër Bajramit, ky njoftim ju drejtua banorëve të fshatit Bresanës. Ku ju ndalohet rreptësisht therja e kafshëve, në ambientin e hapur në tregun e Bresanës (Marash) gjatë festës së Fitër Bajramit.

Shërbimi i inspeksionit në Dragash ka njoftuar se gjatë ditëve të tregut në Bresanë do të jenë prezent inspektoriati komunal së bashku me Policinë e Kosovës.

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Të gjitha ata të cilët nuk e rrespektojnë ligjin, ndaj tyre do të merrën masa ndëshkimore të parapara sipas ligjit në fuqi.

Ndësa për banorët e fshatit Bresanë ky është një vëndim i cuditshëm, ata pajtohen me faktin që të bëhet ndonjë zgjidhje tjetër për t’i therur kafshët. Po, por këtu nuk është e qartë, se a bën së paku mishi të shitet, gjatë festave në këtë vend nga blegtorët dhe fermerët, pasi që ata mezi presin që të vijnë këto ditë?!. (Opoja.net)

Njoftimi per pazarin ne Bresan

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto