Opoja.net

Veprimet e fundit për prolongimin e formimit të institucioneve janë kah qojnë shumë ujë në mulli të disave!

Autor: Burim Piraj

E ata që po i prolongojnë ose nuk po e kuptojnë këtë punë ose po mendojnë se kështu duhet ndoshta me mendimin se populli po i pranon mirë konferencat për media sepse po hesht!
Mirëpo ka dallim nga ajo që publikohet në opinion dhe nga ajo që flitet!
Unë sot po ja u tregoj një shembull!

“Një hajdut kish marrë një sharrë hekuri dhe po sharronte drynin e një shitoreje!
Një kalimtar rasti i tha: Çka po bënë aty?
Po i bie violinës! – Ju përgjigj hajni
Çfarë violine bre kur hiç nuk po ti ndihet zëri? – Tha kalimtari
Violinës time nesër ja ndien zërin! – Ju përgjigj hajduti. ”

Edhe kësaj pune do ti ndihet zëri pas zgjedhjeve po atëherë do të jetë vonë.

546

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net