Opoja.net

“Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë

Islame
“Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë

Urtësi kuranore

“Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë!” (El-Fatiha, 5)

Adhurimi (ibadeti) ka ardhur përpara kërkimit të ndihmës (isti’anete), kjo për faktin se ibadeti (adhurimi) është qëllim, kurse kërkimi i ndihmës është mjet për arritjen e këtij qëllimi.

Loading...

Mos i humb

Kuriozitete lidhur me Kur’anin

Kushtrim Guraj

Hutbeja e Bajramit të Kurbanit – 2020

Kushtrim Guraj

Si ndërtohen urat!

Kushtrim Guraj

A lejohet të hahen frutat– pemët nga pemishtja (e huaj) e lënë shkret?

Kushtrim Guraj

Nëse Islami është fe e dashurisë, pse muslimanët i vrasin kafshët për Bajram?

Kushtrim Guraj

Aspekti juridik i kurbanit

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net