Opoja.net

Video emocionuese, Halil Kastrati me shoqatën e tij u ndërton shtëpinë 4 jetimëve nga Pllajniku

Video emocionuese, Halil Kastrati me shoqatën e tij u ndërton shtëpinë 4 jetimëve nga Pllajniku

Humanisti Halil Kastrati me shoqatën e tij “Jetimat e Ballkanit“ ka filluar ndërtimin e shtëpisë së një nëne dhe katër jetimëve në Pllajnik.

Kastrati ka publikuar një video emocionuese, ku tregohet historia e kësaj familje të vuajtur.

Njoftimi i plotë
Perhjar ju kofte ?. 01.10.2018
Lotet dhe gezimi Jetimeve
4 jetimet nga fshati Pllajnik i Dragashit me nënën e tyre Mentare Qengaj po bëhen me shtëpi të re.
Historia e tyre është shume prekëse ku tregohen hjekit e tyre dhe mungesa e kryefamiljarit

https://youtu.be/BwBgWvfr6ZU

Vaktia e Ramazanit 2021 – 1442 h.

Opoja.net

Xhamitë mbahen të hapura këtë Ramazan

Opoja.net

Fillon vaksinimi në Dragash – Drejtori i QKMF-së e merr i pari

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net