Opoja.net

Viti 1998, Bellobradi garanton ‘qindpërqind’ se fshati s’ka armë (Video)

Viti 1998, Bellobradi garanton ‘qindpërqind’ se fshati s’ka armë (Video)

Edhe përfaqësuesit e Bellobradit me 7 shtator 1998 ishin ftuar për të raportuar te ushtria serbe për gjendjen e sigurisë në atë kohë.

Pas prezantimeve të zakonshme, përfaqësuesi i MUP-it serb pyet nëse fshati ka ndonjë organizim për t’iu kundërvënë Serbisë.

Përgjigjja e Sadri Shefikut në cilësinë e përfaqësuesit të fshatit ishte e prerë dhe e qartë “JO”. Ai garantoi “qindpërqind” se fshati nuk posedon armë, njofton Opoja Sot.

Pas kësaj përgjigjeje ushtria serbe i la të lirë të shkojnë përfaqësuesit e Bellobradit.

Video e radhës është Brruti

Opoja Sot ju njofton se sekuenca e radhës është nga fshati Brrut dhe është prej atyre më interesante nga ato që janë transmetur. Përfaqësuesit e Brrutit flasin shqip dhe ka momente interesante. /Opoja Sot/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net