Opoja.net

Vizitë në shkollën Sezai Surroi, ndahët shumë i kënaqur zëvendesministri

Sot, 19.03.2019 në shkollën Sezai Surroi në fshatinë Bellobrad të Komunës së Dragashit ishte për vizit zëvendesministri i arsimit z. Azem Guri, bashk me z. Guri ishte edhe drejtori i arsimit për komunën e Dragashit z.Vloran Cenaj.

Në këtë takim u diskutuan tema të ndryshe e njëherit zëvendesministri vizitoi edhe një orë mësimore në këtë shkollë.

280

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Z. Guri u nda shumë i kënaqur pas këtij takimi e u kujdes që të uronte drejtorin e shkollës z. Ziqiri Skenderi për pergaditjen e nxënësve në garën e kreaktivitetit Kulturor dhe Mendim Kriti.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net