Opoja.net

Vritet në Siri 20 vjeçari nga fshati Kuk i Dragashit

Nga luftimet e fundit në Siri, ka humbur jetën edhe një i 20 vjeçar, nga Kosova. Flurim Zenuni nga fshati Kuk, i Dragashit është viktima e radhës në luftimet në ISIS.

Siç raporton Zëri, Flurimi kishte jetuar në Gjermani dhe ishte bashkuar më shtetin islamik vetëm pak muaj më parë.

Familjen e tij e kanë njoftuar ditë më parë për vdekjen e Flurimit, disa familjarë të tij që jetojnë në Kosovë, kanë hapur të pame në fshatin Kuk.

Sipas këtij informacioni
Ndryshe nga Kosova në ISIS, llogaritet që kanë shkuar dhe janë kthyer rreth 300 persona në mesin e të cilëve edhe gra e fëmijë të mitur. (Opoja.net)

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net