Opoja.net

Zemaj merr falënderime nga specializantët e mjekësisë nga Opoja, Dragashi, Prizreni

Opoja
Zemaj merr falënderime nga specializantët e mjekësisë nga Opoja, Dragashi, Prizreni

Specializantët e rinj të mjekësisë nga Opoja, Dragashi, Prizreni i kanë shprehur mirënjohje dhe falënderime ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj, i cili pas 4 vjetësh ka zhbllokuar procesin e shkollimit specialistik dhe ua ka dhënë mundësinë 1.500 kandidatëve të specializojnë në fusha të ndryshme të mjekësisë.

Kandidatët e pranuar në konkursin e fundit për shkollim specialistik këto ditë në rrjetet sociale kanë publikuar njoftimet dhe po shprehin falënderime e mirënjohje për ministrin Armend Zemaj, jo vetëm për fillimin e procesit të specializimeve, por edhe veprimet e tjera të ndërmarra në avancimin e shëndetësisë̈ në Kosovë.

Të përfshirë në listën e specializantëve të rinj të mjekësisë janë dhe kandidatët nga Opoja – Dragashi si vijon:

Behare Bojaxhiu-Huqaj, Psikologji klinike, Besfort Kryeziu, Shëndeti publik, Gent Hulaj, Psikiatri, Fillojeta Hyseni, Pediatri, Ferid Dauti, Pediatri, Ilir Osmani, Pediatri, Xheneta Hajrullahu, Kardiologji; Drenusha Kryeziu, Nefrologji; Arianit Berisha, Anesteziologji, Ardian Baxhaku, Kirurgji Orale, Sylejman Baxhaku, Ortopedi, Haki Skeraj, Ortopedi, Jetmir Ajdini, Ortopedi, Kushtrim Skeraj, Kirurgji e Fëmijve, Guri Hyseni, Kirurgji e Fëmijëve, Arbnor Skeraj, Kirurgji Plastike, Leotrim Sylejmani, Dermatovenerologji, Valbona Kryeziu, Dermatovenerologji, Sheradije Jusufi, Gjinekologji, Shkumbin Skeraj, Gjinekologji, Besa Kolloni, Gjinekologji, Saime Ibrahimi, Gjinekologji, Yllka Dauti, Gjinekologji, Fehmi Baxhaku, Mjeksi Emergjente, Nazmi Velija, Mjeksi Familjare, Shaban Nebiu, Pulmologji, Faton Qollopeki, Sëmundje Infektive, Kreshnik Imeri, Sëmundje Infektive, Dardan Hasani, ORL, Fahir Ajdini, ORL.

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net