Opoja.net

1 muaj paraburgim të pandehurit nga Prizreni që sulmoi fizikisht nënën e tij

Kronika
1 muaj paraburgim të pandehurit nga Prizreni që sulmoi fizikisht nënën e tij

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një (1) muaji të pandehurit me iniciale V.R, nga Prizreni, e cila masë do të llogaritet prej kohës së ndalimit me datë 17.02.2018, nga ora 10:20 minuta dhe do të zgjasë deri më datën 17.03.2018, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale lëndim i lehtë trupor nga neni 188 par.3 pika 3.1. lidhur me par.1 pika 1.4 të KPRK-së.

Sepse me datën 17.02.2018, rrethe orës 10.15 minuta, në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Prizren, pas një mosmarrëveshje me nënën e tij – të dëmtuarën me iniciale S.R., në atë mënyrë që gjersa e dëmtuara ishte duke punuar në QKMF si motër medicina le, i pandehuri shkon në vendin ku punon, dhe nga e njëjta kërkon para, pasi që e dëmtuara nuk i jep, i pandehuri e sulmon fizikisht (nënën e tij) duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore.

Gjykata në bazë të raportit policor dhe shkresave të bashkangjitura kërkesës për caktimin e paraburgimit ka vërejtur se i pandehuri ka edhe çrregullime psikike dhe është trajtuar nga ana e mjekëve derisa ka qenë në ndalim, gjithashtu ai ka deklaruar se është përdorues i mjeteve narkotike një kohë të gjatë dhe kjo e bënë të paqëndrueshëm në veprimet e tij. I pandehuri është i njohur për gjykatën si recidivist. Andaj gjykata e ka caktuar masën e paraburgimit,njofton zëdhënësja e Gjykatës në Prizren, Afërdita Kicaj.

Loading...

Mos i humb

Arrestohet një person në Dragash për mosrespektim të vendimit për kufizim të lëvizjes

Opoja.net

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për dhunë në familje në Dragash

Opoja.net

Gjatë fundjavës arrestohen katër persona në Dragash

Opoja.net

Tre të arrestuar në Komunën e Dragashit për mosrespektim të dispozitave shëndetësorë gjatë pandemisë

Opoja.net

Nuk respektuan orën policore, shoqërohen në Polici disa persona nga Breznja, Brodosana, Nasheci

Opoja.net

Ndërroi jetë doktori shqiptar me famë botërore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net