Opoja.net

100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Opoja
100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Komuna e Dragashit për vitin e ri akademik 2020/21 do të dhurojë 100 bursa për studentët që janë nga kjo komunë dhe që studiojnë në universitetet publike.

Konkursi është i hapur nga 27 tetori deri më 10 nëntor 2020.

Kushtet dhe kriteret të cilët duhen të plotësohen për të qenë fitues i saj mund t’i gjeni në web faqen e Komunës së Dragashit.

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net