122 të infektuar me “COVID-19” në Dragash, pasqyrohen rastet aktive, të shëruarit dhe vdekjet

Opoja
122 të infektuar me “COVID-19” në Dragash, pasqyrohen rastet aktive, të shëruarit dhe vdekjet

Ditëve të fundit numri i rasteve të reja me COVID19 në Kosovë ka pësuar një rënie të madhe.

Tash e sa ditë numri i të infektuarve është nën 100 raste, ndërsa në Komunën e Dragashit nuk ka pasur asnjë rast të ri me virusin Korona, shkruan Opoja.net.

Tabela e statistikave nga data 13 mars deri me 20 shtator:

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net