18 Orë pa Energji Elektrike në Komunën e Dragashit: Mos përgjegjsia e KEDS-it shqetëson banorët

Opoja.net Opoja.net Opoja

Situata e ndërprerjes së furnizimit me energji elektrike në një pjesë të komunës së Dragashit prej 18 orësh ka sjellë një shqetësim të madh për banorët e kësaj zone. Pasojat e kësaj mungese energjie janë ndjeshme, duke krijuar probleme të shumta në jetën e përditshme të qytetarëve.

Në kushtet e jetesës moderne, elektriciteti është një nevojë kryesore për funksionimin e shumë pajisjeve dhe aktiviteteve. Mungesa e energjisë elektrike ka ndikim negativ në shumë fusha të jetës, duke përfshirë sferën e përdorimit të aparateve elektrike, ngrohjen, ftohjen, ndriçimin dhe aksesin në informacion dhe komunikim.

Me të gjitha këto vështirësi, banorët janë të shqetësuar dhe zhgënjyer nga mungesa e përgjigjes dhe reagimit të kompanisë KEDS-energy ndaj situatës. Nevoja për komunikim transparent dhe të rregullt me konsumatorët është e rëndësishme në këtë lloj situatesh, por deri më tani, kompania nuk ka dhënë asnjë përgjigje ose shpjegim lidhur me ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike.

Ka nevojë për angazhim të menjëhershëm dhe përgjegjësi në zgjidhjen e kësaj situate. Kompania KEDS-energy duhet të zbatojë masa për të siguruar furnizimin e qëndrueshëm me energji elektrike për banorët e Dragashit dhe të komunikojë me ta për ndërprerjen e furnizimit dhe hapat që do të ndërmarrin për të zgjidhur problemin.

Ndërsa në një njoftim ka dal edhe KEDS-i:

Të nderuar konsumatorë,
Për shkak të zbrazjeve atmosferike, reshjeve të shiut dhe erërave të forta që përfshinë dje një pjesë të Kosovës, rajoni i Zhurit dhe ai i Dragashit vazhdojnë të mos kenë furnizim të rregullt me energji elektrike.
Ekipet e KEDS-it ndodhen në terren dhe po bëjnë të pamundurën që konsumatorëve tanë atje t’ua kthejnë sa më parë furnizimin me energji elektrike, për çka kërkojmë mirëkuptimin e tyre.

Gjithashtu, është e rëndësishme që institucionet lokale dhe qeveria të monitorojnë situatën dhe të japin prioritet zgjidhjes së këtij. /OPOJAnet/

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-