Opoja.net

25 mijë euro do t’i kushtojë Komunës së Dragashit sigurimi i automjeteve zyrtare

Opoja
25 mijë euro do t’i kushtojë Komunës së Dragashit sigurimi i automjeteve zyrtare

Komuna e Dragashit më 2 nëntor të këtij viti ka shpallur njoftimin për kontratë lidhur me kryerjen e shërbimeve të regjistrimit të të gjitha automjeteve zyrtare.

Vlera financiare që është parashikuar të shpenzohet për këto shërbime kap shifrën 25 mijë euro.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Në njoftimin për kontratë autoriteti kontraktues KK-Dragash ka njoftuar operatorët e interesuar ekonomikë që t’i ofrojnë çmimet e tyre vetëm për shërbimin e sigurimit të automjeteve “kurse shërbimet e kontrollit teknik dhe taksat tjera i kryen vetë Autoriteti Kontraktues”.

Afati i fundit për dorëzimin e tenderëve do të jetë 23 nëntori./Opoja.net/

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net