Opoja.net

7 RASTE POZITIVE ME COVID-19 NË KOMUNËN E DRAGASHIT

Opoja

Sipas njoftimit që sapo morëm nga IKSHPK lidhur me rastet e reja me COVID-19, sipas rezultateve rezulton t’i kemi 7 të infektuar me virusin Covid-19

Raste pozitive nga komuna e Dragashit sipas vendbanimit:( 5 rast në Kuk, 1 rast në Brrut , 1 rast në Shajne).

❗️Respekto distancën,
❗️Vendos maskën,
❗️Pastro duart rregullisht,
❗️Shmang kontaktet e panevojshme, shtrëngimin e duarve,
❗️Vetëizolohu në rast kontakti me të infektuar,
❗️Kujdes po, Panik jo.

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net