Opoja.net

A I DI KËTO KATËR PREMTIME HYJNORE?!

1. Nëse tregoheni mirënjohës, Unë do tjua shtoj edhe më shumë begatitë e Mia. (Ibrahim: 7)

2. Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë tju kujtoj (me shpërblime). (El-Bekare: 150)

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

3. Lutmuni Mua, se do tju përgjigjem! (El-Gafir: 60)

4. Allahu nuk do ti ndëshkojë ata, përderisa ata i kërkojnë falje Atij. (El-Enfal: 33)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Arsyet për reduktimin e nafakës dhe për humbjen e vullnetit për ibadet dhe jetë

Opoja.net

Edhe heshtja është sëmundje!

Opoja.net

Nuk është me rëndësi se cfarë posedon, por çfarë zemre ke!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto