Opoja.net

A mund të kalojmë, qoftë edhe një vit në kërkim të All-llahut?

Ndonjëri prej nesh mëson nga fillorja deri ne universitet, pesëmbëdhjetë vite, nganjëherë më pak, por ndoshta edhe më shumë. Vallë, a mund të kalojmë, qoftë edhe një vit në kërkim të All-llahut? Dhe, të mos harrojmë ta përsosim kërkimin…

Fjala bie, nëse ke dalë nga një lum i pistë dhe në atë formë dëshiron të takosh presidentin e vendit tënd, a mund të pranohesh në takim në atë gjendje?

13
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Po ai që kërkon All-llahun, si duhet të jetë vallë? Duhet të mos jesh i ndotur nga papastërtitë e gjynaheve, të mos jesh i dhënë pas kësaj bote dhe të mos i kesh kthyer shpinën Atij, sepse All-llahu sheh zemrat dhe veprat!

Më e pakëta, duhet të kesh një orë a dy në ditë, ndenje dhikri, ku përmend All-llahun! Dhe, po e praktikuat këtë sistematikisht, ju garantoj se do të shijoni ëmbëlsinë e besimit dhe kënaqësinë e prezantimit me All-llahun!

Kësisoj, nëse do ju jepnin florinj e ar, vetëm ta linit atë ndenje, qoftë edhe për një orë, nuk do ta ndryshonit asnjëherë!

Shejkh Ahmed Keftaro

Përktheu nga arabishtja dhe përshtati në shqip:
Muhamed B. Sytari

Nuk është me rëndësi se cfarë posedon, por çfarë zemre ke!

Opoja.net

Kurani, mrekullia e pafundme

Opoja.net

Në xhamitë e Kosovës apelohet kundër dhunës ndaj grave

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto