Opoja.net

Aksidente në rrugën Dragash-Zhur, te ‘laki i keq’ rruga e reshqitshme

Aksidente në rrugën Dragash-Zhur, te ‘laki i keq’ rruga e reshqitshme

Dragash, 16.07.2016Pas reshjeve të shuit kanë ndodhur aksidente në rrugën Dragash-Zhur, tek ‘laki i keq’ pasi ajo pjesë e rrugës ka qënë shumë e reshqitshme, prandaj bejmë apel tek vozitësit që të kënë shumë kujdesë në këtë pjesë të rrugës.

Në mengjesin e ditës së sotme rreth orës 06:30 ka ndodhur një aksident në rrugën Dragash-Zhur te ‘laki i keq’. Të aksidentuar kanë qënë një kamion që trasportonte dru dhe një automjet i tipit Xheta.

Aksident te laki i keq 1

Sipas burimeve të Opoja.net-it, nuk ka të lënduar në këtë aksident.

Mirpo rruga mbeti e bllokuar më shumë se një orë, për shkaqe të mos përgjigjjes së menjehershme e Policisë së Kosovës, njofton Opoja.net.

aksidenti te laki i keq 2

Gjithashtu edhe gjatë ditës së djeshme po të i njejti vënd ka ndodhur aksident, por pa të lënduar.

© Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Një muaj paraburgim për prizrenasin që u prezantua rrejshëm se ishte sigurim i Kuvendit

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net