Ambasadori Qemal Minxhozi dhe Komandanti i policisë kufitare Nexhmi Krasniqi vizituan komunën e Dragashit

Opoja
Ambasadori Qemal Minxhozi dhe Komandanti i policisë kufitare Nexhmi Krasniqi vizituan komunën e Dragashit

Ambasadori Qemal Minxhozi dhe Komandanti i policisë kufitare Nexhmi Krasniqi vizituan komunën e Dragashit

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani me bashkëpunëtorë priti në takim Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë z.Qemal Minxhozi dhe drejtorin e Policisë kufitare z.Nexhmi Krasniqi.
Kryetari Shabani njoftoi të pranishmit me të gjithë të arriturat e deritanishme dhe sfidat me të cilat po përballet komuna e Dragashit. Në takim u diskutua për avancimin e projekteve ndërkufitare në fushën e infrastrukturës për lëvizjen e lirë dhe krijimin e kushteve sa më të mira për qytetarët.

Ambasador Qemal Minxhozi i komandant granične policije Nexhmi Krasniqi posetili su opštinu Dragaš.

Gradonačelnik Dragaša, Shaban Shabani, i njegovi saradnici primili su ambasadora Republike Albanije, g. Qemala Minxhozija i direktora granične policije, g. Nexhmi Krasniqija.
Gradonačelnik Shabani upoznao je učesnike sa svim dosadašnjim postignućima i izazovima sa kojima se suočava opština Dragaš. Na sastanku se razgovaralo o unapređenju prekograničnih projekata u oblasti infrastrukture za slobodno kretanje i stvaranju najboljih mogućih uslova za građane.

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net