Opoja.net

Ambienti dikur dhe sot në Opojë

Ambienti dikur dhe sot në Opojë

Sot ujin e pijshëm përbën edhe rrezik për shëndetin e banorëve, ngase rezulton se uji është i ndotur në shumicën e fshatrave të Opojës, për shkak të amortizimeve në rrjet dhe bashkimit të ujërave të zeza me ujin e pijshëm.

Pastaj lumenjtë po ndotën për çdo ditë nga persona të pandërgjeshëm, të cilët për çdo ditë i hedhin pisllëqet shtëpiake në lumenjtë dhe vendet e gjelbëruara edhe pse hidrohigjena për çdo ditë mbledh bërllokun në çdo shtëpi.

Dikur në Opojë në çdo prockë e lumë ke mundur lirshëm ta pinë ujin ngase ishte i pastër si bora.

Ta ruajmë ambientin ku jetojmë e sidomos pastërtinë e lumenjve dhe gjelbërimit mos hidhni bërllok dhe mbeturina ose hidhni por në vendet e caktuara si kontejnerët që janë vendosur gjithë andej.

Shkruan: Muharrem Qafleshi


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Përveç policit Fadil Kadriaj, paraburgim edhe për dy persona për tentim-vrasjen në Dragash

Opoja.net

Gjendja e dy personave që u plagosën nga polici në Dragash

Opoja.net

Mësohet kush është polici nga Prizreni që plagosi sonte dy qytetarë në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net