Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja

Përfaqësuesit e fshatit Kapre, në komunën e Dragashit, kanë ftuar ekipin tonë për t’i xhiruar punimet në shkollën e fshatit, për të cilat thonë se po bëhen shkel e shko.

Hakip Kryeziu thotë se izolimi i shkollës po bëhet sa për t’i marrë paratë, ndërkohë që rezultati i këtyre punimeve nuk do të ketë efekt fare. Edhe Hajredin Flugaj, i cili thotë se është anëtar i kryesisë së fshatit, ndan të njëjtin mendim me bashkëfshatarin e tij, duke i ftuar organet gjegjëse të Komunës që ta shikojnë se si po bëhen këto punë, siç thotë, pa kurrfarë standardi.

I kontaktuar nga redaksia jonë, Zyrtari i lartë për Ndërtimtari në Drejtorinë komunale të Urbanizmit, Sebahat Hasani, thotë se banorët e këtij lokaliteti e kanë ngatërruar projektin. Ata nuk po e kuptojnë se në shkollën e tyre, nuk po bëhet izolimi por drenazhimi.

Loading...

Mos i humb

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj

” Meka Halal Food” Kompania prestigjioze e Kosovës që bën të pranishme produktet “Made in Kosova” në shumë tregje të huaja

Opoja.net

Tërmet në Prizren e Dragash

Opoja.net

Komuna e Dragashit në bashkëpunim me “KF Opoja” organizon turnirin “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net