Opoja.net

Arrestohen tre persona në Prizren

Kronika
Arrestohen tre persona në Prizren

Tre persona janë arrestuar në Prizren.

Arrestimi i tyre është bërë me urdhër të Gjykatës Themelore në Prizren.

Postimi i Policisë në Prizren

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR
• Fsh. Gjinoc, Suharekë 11.03.2017-16:45. Në bazë të urdhëresave të lëshuara nga Gjykata Themelore në Prizren, është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi ka kryer obligimet e përcaktuara nga Gjykata është liruar.

• Vërmicë 11.03.2017-22:16. Në bazë të urdhëresave të lëshuara nga Gjykata Themelore në Prizren me, është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi ka kryer obligimet e përcaktuara nga Gjykata është liruar.

• Aeroporti i Prishtinës 11.03.2017-14:50. Në bazë të urdhëresave të lëshuara nga Gjykata Themelore në Prizren me, është arrestuar i dyshuari mashkull shtetas i Serbisë dhe i njëjti është liruar.

Varroset 15-vjeçari që u vra me thikë në Prizren, babai i tij përlot me fjalët

Opoja.net

Policia jep detaje për shpërthimin e zjarrit në oborrin e QKUK-së

Opoja.net

Sulmohet një polic gjatë inspektimit në një restorant për masat anti-Covid

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net