Opoja.net

Banorët e fshatit Zgatar kërkesa për kryetarin Shaban Shabani !

Banorët e fshatit Zgatar kërkesa për kryetarin Shaban Shabani !

Sot nëpër faqet e fshatit Zgatar është bërë publike një postim ku banorët e këtij fshati kanë paraqitur dy kërkesa për krytarin e komunes së Dragashit, Shaban Shabani, shkruan Opoja.net.

Dy nga kërkesat që banorët dëshirojnë ti realizojnë në fshatin Zgatar janë: rrjeti i ujë sjellësit dhe palestra sportive.

Vlenë të theksojmë se banorët e fshatit kanë përmenduar edhe votot të cilat sipas tyre ja kanë qitur për tu bërë kryetar. Më poshtë ju sjellim reagimin e plotë nga faqja e fshatin në rrjetin social. /Opoja.net/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net