Opoja.net

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Kur je i pastër në brendësi të shpirtit, Allahu të jep dritë prej nga nuk e mendon. Dhe njerëzit do të të duan edhe pse nuk i njeh.
Dhe do të plotësohen dëshirat nga nuk ta merr mendja. Njeri me zemër të mirë është ai që e shpreson për të gjithë njerëzit të mirën.

Mos harro se, lumturia e të tjerëve nuk të vjedhë nga lumturia jote. Dhe të pasuruarit e tyre nuk të pakëson nga risku yt. Dhe shëndeti i tyre nuk e rrezikon shëndetin tënd. Vetëm bëhu njeri me zemër dhe nijet të mirë.
Thjesht, bëhu njeri që lë gjurmë të mirë!

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto