Bëhu oficer i Ushtrisë së Kosovës

Opoja.net Opoja.net Kosova

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2023/2024 për disa qendra universitare.

Konkursi është i hapur për Qendrën për Studime Universitare të FSK-së, dhe Republikën e Turqisë për Akademinë Ushtarake Tokësore dhe Akademinë ushtarake Mjekësore.

Aplikimet mund të bëhen nga data 1 qershor deri më 15 po të njëjtit muaj.

Ndërsa të drejtë aplikimi kanë të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës, nga mosha 18-22 vjeç.

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar formularin e aplikimit dhe u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve të interesuar, pa dallim etnie, që të aplikojnë.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-