Bexhet Xheladini takon zyrtarë të rëndësishëm në Prishtinë për projekte të ndërtimit dhe regjistrimin e Popullsisë

Opoja.net Opoja.net Opoja

Kryetari i Komunës së Dragashit, Bexhet Xheladini, ka pasur një vizitë të rëndësishme në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë, ku ka zhvilluar disa takime të ndërkohshme me zyrtarë të lartë të qeverisë. Gjatë këtyre takimeve, janë diskutuar çështje të rëndësishme që lidhen me zhvillimin e komunës së tij dhe regjistrimin e popullsisë.

Në një takim me zv.ministrin e Ekonomisë, z. Getoar Mjeku, Bexhet Xheladini ka biseduar për financimin e projektit të Fabrikës për Përpunim të Ujit, një projekt me një kosto paraprake prej rreth 1.5 milion eurosh. Komuna e Dragashit ka planifikuar të kontribuojë me 500 mijë euro për këtë projekt të rëndësishëm për furnizimin me ujë të qytetarëve të saj.

Në një takim të ndarë, Bexhet Xheladini është takuar me kryetarin e Komisionit për Regjistrimin e Popullsisë, Prof.dr. Florim Jusufi, për të diskutuar çështje të lidhura me regjistrimin e popullsisë, me një fokus të veçantë në fillimin e procesit të regjistrimit të popullsisë që pritet të fillojë këtë vit.

Vizita në Prishtinë u përfundua me një takim të fundit me drejtorin e Departamentit të Menaxhimit të Rrugëve, z. Qamil Feka. Në këtë takim, u bisedua për nënshkrimin e memorandumit mes Komunës së Dragashit dhe Ministrisë së Infrastrukturës për projektin e asfaltimit të Stacionit të Autobusëve, një hap i rëndësishëm për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të komunës.

Këto takime dhe bisedat e kryetarit Bexhet Xheladini me zyrtarët e rëndësishëm në Prishtinë theksojnë përpjekjet e komunës së Dragashit për zhvillimin e projekteve të ndërtimit dhe për përmirësimin e shërbimeve për qytetarët, si dhe angazhimin e tyre në procesin e regjistrimit të popullsisë në Kosovë. /Opoja.net/

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-