Opoja.net

Brendi Berisha emërohet Zyrtar për marrëdhënie me Publikun në komunën e Dragashit

Kryetari i komunës së Dragashit sot ka emëruar Brendi Berisha në pozitën Zyrtar për marrëdhënie me Publikun njofton televizioni Opoja.

Në ketë mandat katër vjeçar për her të parë në komunën e Dragashit është emëruar një Zyrtar për marrëdhënie me Publikun.

71

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Ky është njoftimi derguar për media.

Të nedruara media dhe opinion publik
Bazuar në kompetecat dhe në harmoni me ligjin, sot kam emëruar z. Brendi Berisha, Zyrtar për marrëdhënie me publikun.
Suksese!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net