Opoja.net

Bresan: Fillojnë punimet për rrethojen e shkollës

Bresan, 07 korrik – Kanë filluar punimet në fshatin Bresan, Gjatë keto ditevë janë larguar muri i cili e rrethonte shkollen fillore  “28 Nëntori”  i cili është berë shumë i vjeter. Bresanasit janë të përkushtuar shumë për keto punë andaj perkujdesen që ta rindertoj atë dhe ta kthejnë në një murë të ri.

© Opoja.Net

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net