Opoja.net

Buqja dhe Plava me rrugë të asfaltuara

Me mjete vetjake dhe të ministrisë së transportit, me rrugë të reja janë berë Buqja dhe Plava.

Salim Jonuzaj, kryetar komune ka thenë se asfaltimi i rrugeve me një gjatësi rreth 3.5 km është berë me mjetet e komunes, me bashkëfinancim me Ministrinë e Transportit janë siguruar rreth 160 mijë euro.

“Me perfundimin e ketyre dy rrugeve, në treven e Opojës, me 19 vendbanime nuk mbetet asnjë pa asfaltuara” ka thenë Jonuzi. Shenasi Qafleshi, zyrtar në zyren e Prokurorimit ka nenvizuar se për rrugen e Breznes komu na ka ndar 40 mijë euro, nderkaq për atë te Plaves 50 mijë euro. Ndersa Qafleshi ka theksuar se janë duke u rregulluar me kubeza edhe disa lokalitet mbrenda vendbanimit. Ndersa shumë shpejt prit edhe rregullimi i urës Brrut-Blaq për të cilen do të sigurohen 14 mijë euro ka thenë Qafleshi.

“Jemi inkurajuar për faktin se edhe pse ju kemi premtuar qytetare se ne mandatin e ardheshem do të lokalizohen te gjitha banimet me rrugë te asfaltuara, duket se kjo do te bejmë shumë me heret, ka vlersuar kryetari i komunës, Salim Jonuzaj për Opoja.Net

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net