Opoja.net

Burim Piraj: 10%-shi i TRUSTIT është gabim!

Burim Piraj: 10%-shi i TRUSTIT është gabim!

“10 % shi i TRUSTIT është gabim!” ky është shkrimi i publikuar së fundmi nga biznesmeni i njohurë Burim Piraj, shkruan Opojanet.

Piraj mendon se trusti është gabim dhe në demë të qytetarve dhe këtu fitim do të arrijnë vetëm bankat, ndër tjerash Piraj sqaron se më së mirë qytetarinë do të ndihmohej sikur të kishte futur në zbatim ligjin për sigurimet shëndetësore.

Shkrimi i plotë i Burim Piraj:

“Qeveria më shumë do ti ndihmonte popullit sikur të kishte futur në zbatim ligjin për sigurimet shëndetësore me disa ndryshime në lartësinë e pagesës në kategori të ndryshme se që i varfëroi kursimet nacionale për 10%, këtu në fakt më shumë i ka favorizuar bankat të cilat nga shërbimet do të inkasojnë me miliona EURO.”

“Nuk ka një ditë të vetme që nuk bëhet apel për të tubuar mjete për të dërguar në shërim ndokend!
Po më duket se këta politikanët kurrë në jetën e vetë si kanë dhuruar askujt mjete për shërim, për këtë se qajnë kokën a ka ligj që e siguron jetën e qytetarit të këtij vendi a nuk ka!
Mendoj se ky popull ka vuajtur mjaft!” /Opojanet/

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net