Opoja.net
Meka Mish

Çaste mbreslënëse të Fitër Bajramit në xhaminë “Muderris Rexhep Ismaili” Bresanë

Sot përjetuam kënaqësi të veçantë . Pas faljes së sabahut, vijuesit e mejtepit shfaqen një program modest.

Na nderuan me prezencën e tyre: prof. Resul Rexhepi, i cili bëri duanë e hatmes së një grupi të vijuesëve. Më pas, vijuesëve iu ndanë certifikata nga sekretari i KBI të Dragashit, Nail Halimi.

Para faljes së Fitër-Bajramit prof. Resul Rexhepi mbajti një fjalim, dhe i priu faljes së namazit të Bajramit. Hytben e mbajti kryeimami i KBI të Dragashit, Xhafer Fejziu.

Image may contain: 13 people, people sitting

Image may contain: 13 people, including Kasam Muhameti, people smiling, people sitting

Mos i humb

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net