Opoja.net

Ceremonia e shpërndarjes së shpërblimeve për nxënësit fitues të garës së eseve

Ceremonia e shpërndarjes së shpërblimeve për nxënësit fitues të garës së eseve me
temen: Si mundem unë të ndikoj që shkolla ime të jetë shkollë pa dhunë”, është organizuar për nxënësit e 5 shkollave të Dragashit e në kuadër të projektit “Promovimi dhe krijimi i shkollave pa dhunë” i përkrahur nga UNICEF me fondet e EU IPA II dhe implementuar nga OJQ MUNDËSIA nga Mitrovica.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto