Certifikohen ndërmarrëse të reja nga Dragashi

Opoja
Certifikohen ndërmarrëse të reja nga Dragashi

Pas një projekti (trajnimi) të  mbajtur në Shkollën e Mesme të Lartë “Ruzhdi Berisha” në Dragash, të realizuar nga Asociacioni i gruas “Feminea” në mbështejtje nga Minisitria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, me vajza të reja të moshës 18-24 vjeçare nga kjo komunë, sot u bë certifikimi i tyre si ndërmarrëse të reja.

Në ceremoninë e certifikimit mori pjesë Drejtori i Departamentit të Rinisë, Xhevat Bajrami, i cili deklaroi se ministria është e përkushtuar për fuqizimin e rinisë, sidomos në fushën e punësimit duke u bazuar në Strategjinë Kosovare për Rini. /Opoja.net

 

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net

Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net